Onderhoud aan uw zeilen

Uw zeilen zijn de motor van de boot. Het is dus zaak om de zeilen in optimale conditie te houden voor maximaal zeilplezier en om onaangename verassingen te voorkomen. Net als ieder gebruiksvoorwerp hebben de zeilen jaarlijks onderhoud nodig. Laat ze op tijd bij ons checken. Doorgaans leveren veel klanten de zeilen voor de winter in voor een onderhoudscheck. Wij kijken het zeil dan na en repareren zo nodig. U weet dan zeker dat u het nieuwe seizoen met goede zeilen van start kan gaan.

Servicepunten

Omdat SailSelect bestaat uit een netwerk van zeilmakerijen, kunt u bij al onze partners terecht voor service en reparatie. Kijk bij onze lokaties om te zien welk servicepunt bij u in de buurt zit.

Advies en optimalizatie van uw zeilplan

Twijfelt u aan de zeilvoering of mist u snelheid in een bepaald windbereik, neem dan gerust contact met ons op om eens te overleggen. We hebben zeker niet alle kennis in pacht specifiek voor alle schepen, maar onze uitgebreide wedstrijd ervaring delen we graag met mede zeilers.

Laatste nieuws

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

SailSelect introduceert Carbon Perf…

14-07-2017 - Hits:5073 @ LAATSTE NIEUWS

Na onze succesvolle ervaringen met onze vorige lijn tape zeilen introduceert SailSelect nu een vernieuwde lijn Carbon Performance Tape zeilen. Onze Carbon Tap...

Lees meer

SailSelect onderneemt duurzaam door…

16-10-2015 - Hits:7642 @ LAATSTE NIEUWS

SailSelect onderneemt duurzaam door gebruik zonnepanelen. In het kader van duurzaam ondernemen en zinvol investeren maakt SailSelect gebruik van 22 zonnepanel...

Lees meer

Bekijk de wedstrijd resultaten van …

16-10-2015 - Hits:8035 @ LAATSTE NIEUWS

Volg het wedstrijd team SailSelect op Facebook: https://www.facebook.com/TeamSailSelect?ref=hl

Lees meer

UNIEKE AANBIEDING

spinnakeractiemenuSpinnaker Actie

Standaard spinnakers en gennakers de scherpste in Europa!Meer informatie ...

Membraan Zeilen

NIEUWSBRIEF

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en acties.

Contact

Uitdammer Dorpsstraat 35  -  1154 PS Uitdam

Tel: 020 4031018  -  Mail: info@sailselect.nl