Scherpe aanbieding

Standaard Code Cruising

Het meest veelzijdige down-wind zeil voor alle boten. Moderne jachten hebben meestal korte, niet-overlappende of zelfs zelfkerende voorzeilen. Deze zijn effectief wanneer u aan de wind vaart. Bij halfwindse of ruimere koersen zijn deze kleine voorzeilen niet efficiënt. Om snelheid, plezier en competitiviteit te behouden, heeft Rolly Tasker Sails naast de gennakers, spinnakers en code zero, nu een veelzijdig cruising zeil ontwikkeld.

De Code C(ruising) is een mix van een Code 0 en een asymmetrische spinnaker, ontworpen voor windhoeken van 65 tot 135 graden. Uitgeboomd kan deze zelfs tot 180 graden gebruikt worden. Dat betekent een groot windbereik. Daarnaast wordt dit zeil gevoerd op zijn eigen furler waardoor de bediening net zo eenvoudig wordt als een rolgenua. Een recht voorlijk met Dyneema Anti Torsie lijn zorgt voor soepel in– en uitrollen.

De Code C kan op maat worden gemaakt in een licht polyester doek of in zwaarder spinnaker doek (Nylon). Naast de maatwerk zeilen hebben dit universele zeil ook in standaard formaten en kleuren die erg scherp geprijsd zijn.

prijzen standaard code cruising zeilen

Prijzen voor 2023

Code C(ruising)
standaard code cruising zeil