Over Rolly Tasker Sails

Productiepartner Rolly Tasker

Rolly Tasker Sails

De zeilmakerij achter SailSelect

Rolly Tasker Sails is een Australische zeilmaker sinds 1949 die zich gevestigd heeft in Thailand. Een Westers geleid bedrijf, maar gevestigd in Thailand.

Rolly Tasker zelf  is ruim 70 jaar in de professionele zeilwereld actief geweest. Naast dat hij zijn 14e zeilmakerij gebouwd heeft, heeft hij ook meer dan 20 eigen wedstrijdschepen gebouwd. Hij heeft met zijn bemanning en zelfgebouwde boten vrijwel elke Cup gevaren (en gewonnen!).

Rolly Tasker Sails heeft momenteel een van de grootste productievloeren (9000m2) ter wereld en levert zeilen in meer dan 50 landen.

SailSelect heeft ervoor gekozen om samen met Tasker Sails mee te groeien om de grootste zeilmakerij ter wereld te worden met naar ons idee een geweldig product met perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit staat voorop en door de enorme schaalgrootte en vervaardiging in Thailand, is SailSelect in staat om de beste prijs/prestatie te leveren.

Rolly Tasker Sails - Your Sailmaker Since 1949

Video van Rolly Tasker Sails

Zie de filmpjes voor een indruk van Rolly Tasker Sails, één van de grootste zeilmakerijen ter wereld.

zeilmakerij
rolly tasker sails video

2500000

Hoeveelheid zeilen

Al meer dan 2.5 miljoen zeilen geleverd

50 +

Wereldwijde levering

Rolly Tasker Sails levert aan ruim 50 landen wereldwijd.

70 +

Jaren ervaring

Ruim 70 jaar ervaring in de professionele zeilwereld.

Meer zeil voor uw geld en de beste verhouding in prijs/prestatie.

Dit is dan ook het motto van SailSelect!

Betaalbare kwaliteit of het nu gaat om recreatief zeilen, off-shore cruising of professionele competities.

Rolly Tasker is als zeilmakerij in staat geweest om al die jaren de beste prijs/kwaliteit te leveren. Door de groei en schaalgrootte wordt er steeds meer bezuinigd op inkoop en gaandeweg is Rolly Tasker alle benodigdheden meer en meer zelf gaan fabriceren zodat dit niet bij derden ingekocht hoeft te worden. Hierbij moet u denken aan lijnen, ringen, apparaten, etc. Daarnaast worden bijvoorbeeld verschillende soorten zeildoek, van Dacron tot de meest geavanceerde laminaten, per 300km ingekocht. U kunt zich voorstellen dat er weinig zeilmakers in staat zijn om dergelijke hoeveelheden voor te financieren.

Mocht u meer willen weten over de zeilmakerij achter SailSelect en de herkomst van de zeilen bekijk dan de foto’s of ga naar de site van Rolly Tasker Sails.

Foto's van de zeilmakerij Rolly Tasker Sails

Klik op de foto’s om de vergrotingen te bekijken.