Over ons

Over SailSelect

Waarom SailSelect als zeilmakerij
voor uw zeilen

SailSelect is een Nederlandse zeilmakerij, opgericht in 2005 door Jeroen Koninkx. In 2008 is zijn vrouw Marije Koninkx ook in het berdrijf gestapt. Naast het privé zeilen op ons eigen schip met het gezin, zeilt Jeroen veel wedstrijden met Team SailSelect (Ronde van NH, 24-uurs, Rolex Fastnet Race, North Sea en vuurschepen race, Flevomare WAR, La Ruta de la Sal, 50 mijls, Lelystadt Regatta). Naast de ervaring die wordt opgedaan worden er natuurlijk ook regelmatig verschillende doeksoorten getest.

SailSelect heeft een exclusief partnerschap met Rolly Tasker Sails (Thailand) voor de productie van onze zeilen. Voor onze high-end membraan zeilen werken we weer met andere partners. SailSelect levert zeilen door heel Europa en heeft in diverse landen dealers waar u terecht kunt.

Wij meten de zeilen bij voorkeur zelf in op uw jacht om zeker te zijn van de juiste maten. Dit persoonlijke contact biedt tevens de mogelijkheid om uw zeilplan te optimaliseren en af te stemmen op uw wensen en gebruik.

Uiteraard voorzien wij in een volledige service voor reparatie, reiniging, advies en tuigage. Canvas producten, zoals spray-hoods, buiskappen, bimini’s, wintertenten, dekzeilen, doen wij zelf niet maar de meeste servicepunten/dealers van ons wel.

Zo biedt SailSelect u de voordelen van zaken doen met een kleine, flexibele en klantgerichte lokale zeilmaker met daarachter de producten en know-how van ‘s-werelds grootste en toonaangevende zeilmakerijen. Wij bieden al jaren een unieke prijs/kwaliteit verhouding. U bent dan ook van harte welkom op ons kantoor om de afwerking en doeksoorten te bekijken.

Nederlands vakmanschap verenigd met best in class productie